Cultura 05/07/2021

Un homenatge musical a Lluís Vivern

El concert en record del guitarrista, que va morir l'octubre passat, serà dia 25 de juliol

ARA Balears
1 min
El músic Lluís Vivern

PalmaL’Ajuntament de Palma retrà un homenatge al compositor i guitarrista Lluís Vivern Pons amb un concert gratuït que tindrà lloc dia 25 de juliol a les Voltes. Vivern va morir a 36 anys l’octubre de l’any passat. Tot i la seva joventut, el músic va destacar per la seva professionalitat, creativitat i virtuosisme, qualitats que li van valdre un notable reconeixement dins el sector musical de les Illes Balears i de Catalunya, especialment entre una generació de músics joves amb qui va compartir i col·laborar en una infinitat de projectes musicals dels darrers anys.

A aquest homenatge s’hi han sumat nombrosos grups i músics amics com ara Boc, Companyia Elèctrica Dharma, Pep Suasi, Tomeu Marroig, Biel Font, Tomeu Quetgles, Manel Martorell, Pau Mas, Llunàtiques, Victoria Lerma, Fora Barram, Blai Vidal i Jaume Compte.

A Vivern se'l coneixia, sobretot, per haver tocat la guitarra i el banjo amb la banda Boc, però també va ser professor de guitarra, va pujar a l'escenari amb nombroses bandes de l'illa i va participar en la gravació de projectes d'altres músics.

stats