Cinema
Cultura 01/04/2013

Guillermo del Toro desvela els primers detalls del seu film amb els herois foscos de l'Univers D. C.

'Dark Universe' reunirà els personatges més sinistres del planter superheroic de l'editorial: John Constantine, El monstre del pantà, Etrigan o Deadman, entre d'altres

Ara
1 min

BarcelonaEl mexicà Guillermo del Toro ha passat aquest cap de setmana per la WonderCon de San Francisco a presentar el seu nou llargmetratge de ciència-ficció, 'Pacific Rim', i va aprofitar per revelar algunes de les claus d'un dels molts projectes que prepara, 'Dark Universe'. El film reuniria alguns dels antiherois més emblemàtics de l'univers D. C., personatges sense el perfil popular de Batman o Superman, però igual de carismàtics que l'expert en ocultisme John Constantine, El monstre del pantà, el dimoni Etrigan o Deadman.

Del Toro va explicar que ja havia enllestit la bíblia del projecte i que ja estava treballant amb un guionista en el guió definitiu, però que encara no podia revelar-ne el nom. En el film, Constantine serà l'encarregat d'aglutinar la resta de personatges. I a diferència del Constantine interpretat per Keanu Reeves el 2005, aquí el personatge recuperarà el ros dels cabells com als còmics. Segons Del Toro, 'Dark Universe' no arrencarà presentant l'origen dels personatges, sinó que s'anirà revelant al llarg de la història. El mexicà, sempre aficionat als monstres torturats, també va confessar que El monstre del pantà i el dimoni Etrigan són dos dels seus personatges favorits de sempre.

stats