Música
Cultura 01/10/2023

El grup Negre, guanyador dels premis Pop Rock 2023

Els tres primers classificats tenen l'opció d'actuar a les festes de Sant Sebastià de l'any que ve

ARA Balears
1 min
'Negre', el grup guanyador del Pop Rock 2023

PalmaEl grup mallorquí Negre ha estat el guanyador dels premis Pop Rock 2023 organitzat per l'Ajuntament de Palma. Després del multitudinari concert d'aquest dissabte a les Voltes, l'àrea de Cultura de Cort ha anunciat que Negre és el guanyador del concurs i del premi Toni Reynés.

Amb aquest premi s'ofereix als membres de Negre la possibilitat de formar part del cartell artístic de les festes de Sant Sebastià i actuar-hi amb un contracte de 3.000 euros. En segona posició del Concurs Pop Rock 2023 hi ha quedat el grup Guille & The Wheels. Amb la consecució de la medalla de plata, el grup ha guanyat també la possibilitat d'actuar dins de la programació de la revetla de les festes de Sant Sebastià 2024, amb un contracte valorat en 2.000 euros, en aquest cas.

I el tercer lloc ha estat per a Ultraviolet. La conquesta del tercer premi del Concurs Pop Rock 2023 també li valdrà a aquest grup actuar dins de la programació de la revetla de les festes de Sant Sebastià 2024, amb un contracte valorat en 1.000 euros.

D'altra banda, l'Ajuntament de Palma ha atorgat també diversos reconeixements especials. Fonts de Cort han detallat que el grup Guilli Wheel & The Waves ha rebut el reconeixement especial del Mallorca Live Festival; Negre, el del Mobofest; Dahlia, el d'Alhambra Monkey Week; Mantra, el de Cranc Festival, i YokoFactor, el reconeixement de Connecting Bridge.

A més, Mantra ha rebut també el reconeixement especial de Mallorca Music Magazine + SixProduccions; Guilli Wheel & The Waves, el d'RTVE Balears - RNE; The Ripples, el de Fonart; Negre, el d'Enderrock, i Danïo, el reconeixement especial de Fira del Disc a Mallorca.

stats