CINEMA
Cultura 20/09/2017

Una pel·lícula alemanya gestionada per la productora de 'Joc de Trons' es roda a Mallorca

'El camí de la Tramuntana' disposa d'un pressupost aproximat de 3 milions d'euros

Ara Balears
1 min
Rodatge de la pel·lícula alemanya 'El Camí de la Tramuntana'.

PalmaLa productora cinematogràfica alemanya Ariane Krampe en col·laboració amb Fresco Film, la productora espanyola de 'Joc de Trons', duen a terme la producció del primer dels projectes que té previst rodar enguany a l'illa de Mallorca, 'Der Weg über das Tramuntana Gebirge' ('El camí de la Tramuntana'), del director David Gruschka.

Aquesta 'tv movie' de ficció per a la televisió pública alemanya disposa d'un pressupost aproximat de 3 milions d'euros i d'una audiència mitjana de 4 milions d'espectadors. El rodatge s'efectuarà íntegrament a Mallorca, entre el 7 de setembre i el 6 d'octubre, i transcorre majoritàriament a la serra de la Tramuntana, on succeeix la història.

El repartiment inclou Michael Gwisdek, Harald Krassnitzer, Jennifer Ulrich, Tino Mewes, Elvis Clausen, Lola Casamayor, Franziska Traub, Irene Rindje, Daniel Krauss, David Bredin, Rafael Gimenez, Carmen Feliu i Ramiro Alonso.

La pel·lícula té un equip tècnic i un càsting d'actors, format en part per professionals de l'illa, i ha rebut des del principi el suport i la col·laboració de la Mallorca Film Commission i de la Illes Balears Film Commission.

stats