Cultura 15/06/2021

La Galeria Pelaires presenta la seva proposta per a l'Art Palma Summer

Els artistes Larissa Lockshin, Rachel Howard, Sofia Stevi i Alain Urrutia seran els protagonistes d'aquesta edició

1 min
Federic Pinya dins una de les sales de la Galeria Pelaires

L'Art Palma Summer torna per donar la benvinguda a l'estiu. La Galeria Pelaires ha presentat tres exposicions que s'inauguraran aquest dijous, 10 de juny. El director de la galeria, Federic Pinya, ha explicat que enguany la iniciativa va enfocada a l'artista femenina, ja que tres dels quatre expositors són dones. Els artistes en qüestió són la canadenca Larissa Lockshin, la britànica Rachel Howard, la grega Sofia Stevi i el basc Alain Urrutia.

Serà la primera vegada que Lockshin exposi a l'Estat. Presentarà Violets are blue, una obra que presenta una dualitat entre l'abstracció però també amb un estil clàssic de base. Mescla somnis amb realitat. La segona exposició serà un bis a bis entre Rachel Howard i Sofia Stevi. Suposarà un diàleg entre dos arts amb matisos molt diferents entre si, però, alhora, amb nexes pictòrics que les connecten. Temàtiques diferents que beuen d'allà mateix. Per tancar el cercle, Alain Urrutia presentarà el seu nou treball ple de misteri amb blancs i negres a partir de fotografies fragmentades reconstruint la realitat.

El director de la galeria, Federic Pinya, ha volgut fer una crida per convidar la gent a la inauguració d'aquest dijous, 10 de juny. Ha explicat que és una oportunitat increïble de reactivació i ha dit que creu que "la gent en té moltes ganes i hem d'enlluernar la ciutat amb tota la proposta cultural." A més, ha tret pit fent referència que un cop més són les galeries privades els que duen el pols cultural de l'art a Palma.

A banda del dia de la presentació, les exposicions es podran visitar els dilluns de 15 a 19 h, de dimarts a divendres de 10.30 a 19 h i els dissabtes de 10.30 a 13.30 h. Les exposicions finalitzaran el 27 d'agost.

stats