Cultura 24/09/2022

Francina Armengol inaugura el grau de Belles Arts

Una trentena d'alumnes faran el primer curs de la nova titulació de l'Escola Universitària ADEMA-UIB

ARA Balears
1 min
Francina Armengol, i altres autoritats polítiques, amb els assistents de la sessió inaugural del grau de Belles Arts.

PALMALa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha dit, aquest dissabte, en el marc de la sessió inaugural del Grau de Belles arts de l'Escola Universitària ADEMA-UIB, que l'Executiu fa una "aposta ferma" per l'educació, "l'única forma d'igualtat d'oportunitats". L'acte s'ha fet al museu Es Baluard de Palma. Una trentena d'alumnes faran el primer curs.

La directora general de Cultura, Catalina Solivellas; la vicerectora de la UIB, Yolanda González, i el president del Patronat de l'Escola Universitària ADEMA-UIB, Diego González, han assistit a l'acte.

El nou grau en Belles arts de la UIB-ADEMA es farà en quatre cursos de 70 crèdits cada un, que sumen un total de 240 crèdits europeus, seguint la recomanació del Llibre blanc de les Belles Arts de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i l'Acreditació.

La titulació respon a una "demanda històrica a la Comunitat", ha recordat Armengol, qui s'ha mostrat "molt satisfeta" amb la implantació del grau. "Era inversemblant, amb tot el talent que tenim, no poder oferir als qui ho vulguin la possibilitat de cursar una formació superior reglada" en Belles Arts, ha conclòs.

stats