FORMATGE TENDRE ESCABETXAT AMB SORBET DE POMA AL FORN INGREDIENTS

FORMATGE TENDRE ESCABETXAT AMB SORBET DE POMA AL FORN INGREDIENTS
1 min

Formatge escabetxat: Tallam el formatge tendre a bocins de 6 cm de llarg per 2 d’ample. Posam al foc tots els ingredients i els portam a ebullició. Els deixam refredar tres hores, els colam. Introduïm els bocins de formatge a l’escabetx, tenint en compte que han de passar almanco 8 hores a la gelera abans de menjar-lo. Sorbet de poma: Llevam el cor a les pomes i les posam al forn a 185 graus 20 min. Pesam les pomes cuites (pell inclosa). Farem la mateixa quantitat d’almívar que el que tenim de pomes cuites. La proporció aigua-sucre ha de ser de 60-40. Posam al foc l’aigua, el sucre, la pell dels cítrics i el canonet de canyella; en arrencar el bull, l’aturam i el colam. Mesclam el xarop amb la poma cuita, el trituram i el colam. El passam a la gelatera. Podem acompanyar el formatge amb galleta esmicolada i figues seques confitades. Bon profit!

Formatge escabetxat

500 grams de formatge tendre

100 mil·lilitres de vi blanc

100 mil·lilitres de vinagre

400 mil·lilitres d’oli d’oliva

Una cabeça d’alls

Tres fulles de llorer

Sal i pebre bo

Sorbet de poma

1 quilo de pomes

Sucre

Taronja i llimona

Canyella

stats