Cultura 10/12/2021

El festival CanetRock aterra a Mallorca

Es farà a Alcúdia el pròxim 23 de juliol

ARA Balears
1 min
Cartell del festival.

PalmaDesprés de vuit anys consolidant-se com el gran escenari de la música catalana, CanetRock aterra a Mallorca. Així ho ha anunciat aquest divendres el mateix festival. D'aquesta manera, a més de l'edició de Canet de Mar, enguany també es farà per primera vegada a l'illa. En concret, l'esdeveniment tindrà lloc a Alcúdia el pròxim 23 de juliol.

L'organització del festival ha assenyalat que, amb un cartell diferenciat però amb el mateix esperit que el del Maresme, "CanetRock Mallorca acollirà una dotzena de les millors bandes per oferir més de 12 hores de música i festa fins a la sortida del sol".

Artistes confirmats

Un dels grups que estrenarà aquesta edició serà Zoo. Es tracta d'una de les bandes més aclamades del País Valencià dels darrers anys, que torna a Mallorca després de girar per sales i festivals de tot el món en països com Alemanya, Suïssa, França, el Regne Unit i el Japó. També hi serà present La Pegatina, que presentarà el seu nou espectacle, Hacia otra parte. El grup mallorquí Xanguito i els menorquins Pèl de Gall són els altres dos noms confirmats.

stats