Música
Cultura 15/06/2023

El Festival Internacional de Música de Deià presenta la 45a edició

La programació d'enguany la conformen unes actuacions que es faran entre aquest dimecres, 14 de juny, i el 27 de setembre

ARA Balears
1 min
Son Marroig va ser una de les possessions adquirides per l’Arxiduc.

PalmaEstiu, música i nou escenaris repartits per l'illa: el Festival Internacional de Música de Deià ha presentat aquest dimarts la 45a edició. La programació d'enguany la conformen 45 actuacions que es duran a terme entre aquest dimecres, 14 de juny, i el 27 de setembre. Així, els concerts s'ubicaran a l'Amfiteatre de Deià, la Fundació Bartomeu March del Palau March, a Son Marroig, a la Fundació Robert Graves, a l'Hotel Belmond La Residencia, a l'ecoturisme Sa Bassa Rotja, al celler Tiannanegre, al claustre de Sant Francesc (a l'Ajuntament de Sineu) i a la Torre de Canyamel.

Des de l'organització de l'esdeveniment han destacat alguns dels concerts, com ara Un concierto de película, a càrrec de la soprano Raquel Lojendio, que tindrà lloc el 21 de juny; la presentació de la Suite Picassiana, de Chuchito Valdés, el 28 de juny; un concert de música tradicional irlandesa que durà a terme el violinista Gilles Apap, el 7 de juliol, i el concert de flauta de l'italià Massimo Mercelli, el 27 de setembre.

Les entrades per als concerts tenen un preu general de 25 euros, mentre que per als socis d'Alma Concerts és de 15 euros, i els estudiants que presentin el carnet, 10 euros.

stats