Cultura 05/08/2019

4.500 espectadors gaudeixen del Festival de Cançons de la Mediterrània 2019

Noguera: "Aquest festival ja torna a formar part de l'imaginari col·lectiu dels ciutadans de Palma"

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la presentació del Festival de Cançons de la Mediterrània 2019

PalmaEl Festival de Cançons de la Mediterrània 2019 es consolida per segon estiu consecutiu després de la seva recuperació l'any passat. A aquesta edició hi han assistit uns 4.500 espectadors aproximadament durant les quatre jornades de música amb arrels mediterrànies.

Des de la Regidoria de Cultura i Benestar Social s'ha destacat la varietat d'estils musicals que hi ha hagut en aquesta edició, cosa que ha permès arribar a diferents públics i omplir les quatre nits del festival a l'Espai Cultural Ses Voltes.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha destacat que "aquest festival ja torna a formar part de l'imaginari col·lectiu dels ciutadans de Palma, i entra dins el cicle d'activitats culturals de què podem gaudir durant tot l'any a Palma.

Amb aquesta afluència de públic, el Festival de Cançons de la Mediterrània es consolida com una activitat musical de les nits d'estiu a Palma, i ho ha fet amb actuacions especials com el darrer concert del grup eivissenc UC, que després de 46 anys s'han acomiadat dels escenaris precisament en aquest festival.

D'altra banda, en l'edició d'enguany, per primera vegada s'ha fet una activitat no musical relacionada amb el festival, la presentació del llibre 'Egeu Endins' de Biel Simonet, una activitat per reflexionar sobre l'actualitat a la mediterrània amb la crisi dels refugiats.

En aquesta línia, l'any vinent està previst que es facin complementàriament altres activitats de caràcter cultural per analitzar d'una manera crítica el que passa a la Mediterrània.

stats