Cinema
Cultura 08/05/2019

'Día de lluvia en Nueva York', de Woody Allen, s'estrenarà finalment a Espanya el 4 d'octubre

Amazon Studios havia congelat l'estrena del film arran de les acusacions contra el director

Ara
2 min
'Día de lluvia en Nueva York', de Woody Allen, s'estrenarà finalment a Espanya el 4 d'octubre

BarcelonaLa pel·lícula maleïda de Woody Allen, 'Día de lluvia en Nueva York', veurà la llum finalment després de passar més d'un any congelada per la productora del film, Amazon Studios, divisió audiovisual del gegant del comerç electrònic. La pel·lícula, que protagonitzen Timothée Chalamet, Selena Gomez i Elle Fanning, entre d'altres, arribarà als cinemes el 4 d'octubre de la mà de la distribuïdora A Contracorriente, que ha anunciat la notícia a través de Twitter.

Allen va rodar la pel·lícula la tardor del 2017, però en lloc d'estrenar-la l'any següent Amazon Studios va guardar la pel·lícula al calaix per la polèmica suscitada per les acusacions de Dylan Farrow contra Woody Allen, el seu pare biològic, al qual acusa d'haver abusat d'ella quan era petita durant una visita a casa de Mia Farrow enmig d'un litigi legal entre el director i la seva exparella. Arran de les acusacions de Dylan Farrow, que van rebre el suport d'importants figures del moviment #MeToo, Elle Fanning i Timothée Chalamet van anunciar públicament que es penedien d'haver treballat amb Woody Allen i que no ho tornarien a fer, i van donar suport a la decisió d'Amazon Studios de no estrenar 'Día de lluvia en Nueva York'.

Fa unes setmanes, Woody Allen va presentar una demanda contra Amazon Studios per 59,7 milions d'euros pels danys ocasionats per la seva decisió de no estrenar la pel·lícula. Allen es va agafar un any sabàtic després de la polèmica, però aquest estiu tornarà a rodar una pel·lícula a Sant Sebastià amb producció, entre d'altres, de Mediapro. Allen també farà una gira de concerts per Europa amb la seva banda de jazz que passarà per Barcelona el 18 de juny.

stats