Cultura 20/07/2018

Déborah Monserrat estrenarà dilluns duet de piano i percussió a Ciutadella

Monserrat s’ajunta amb Armando Lorente, músic apreciat per l'extraordinària capacitat per la versatilitat estilística i els camps de la composició

Ara Balears
2 min
El Claustre del Seminari de Ciutadella acollirà dilluns el segon concert del Festival de Música d'Estiu.

CiutadellaEn la que serà primera vegada que actua per a Joventuts Musicals de Ciutadella i estrenant formació musical, la menorquina Déborah Monserrat Triay, resident a Palma des que el setembre de 2006 s’incorporà com a professora de piano al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, serà, juntament amb el percussionista Armando Lorente, protagonista del segon concert del 46è Festival de Música d’Estiu aquest dilluns, 23 de juliol, a les 21 hores al claustre del Seminari de Ciutadella.

Ja amb una certa trajectòria com a concertista de piano, que combina amb la seva faceta com a docent i també amb la de productora d’arts escèniques amb la seva Baleartmusic i amb Andreu Burguera com a soci, Déborah Monserrat ha format part igualment de diverses formacions de cambra compartint escenari amb altres músics. Però mai encara amb aquesta combinació de piano i percussió, que realment és un duet poc vist en directe.

I és, seguint aquesta curiositat que la caracteritza i que la fa anar provant i innovant coses diferents constantment, que Déborah Monserrat s’ajunta ara amb Armando Lorente, músic apreciat, entre d’altres, per l'extraordinària capacitat per la versatilitat estilística i que conrea també els camps de la composició, a més que actualment és solista de percussió de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, alhora que, com Monserrat,és professor titular al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i, en el seu cas, també professor del Centro Armando Katerina Gurska a Madrid.

El programa amb què s’estrenaran com a duet de piano i percussió a Ciutadella està integrat per un repertori fresc i atractiu per a l’oient. Per Déborah Monserrat, aquesta actuació, que representarà la primera vegada que actua per a Joventuts Musicals i que també vol dir l’estrena del seu nou i innovador duet amb Armando Lorente, té igualment una significació molt emotiva. El concert de Déborah Monserrat i Armando Lorente començarà dilluns a les 21 hores i la taquilla, a l’entrada del Seminari, s'obrirà una hora abans de l’actuació.

stats