Cultura 13/03/2019

La Conselleria de Cultura augmenta fins a 300.000 euros els ajuts de l’Institut d’Estudis Baleàrics

Aquestes ajudes serviran per donar suport a la projecció exterior de les arts visuals de l'Arxipèlag durant el 2019

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'una de les presentacions vinculades al Pla de Cultura

PalmaLa Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha convocat ajudes de 300.000 euros per part de l'Institut d'Estudis Baleàrics per donar suport a la projecció exterior de les arts visuals de l'Arxipèlag durant el 2019.

En aquesta convocatòria, les ajudes s'han incrementat 75.000 euros en comparació amb l'any passat i, a més, inclouen les prestacions de trasllat, allotjament i manutenció, segons ha indicat el Govern en un comunicat.

Les ajudes estableixen dues línies d'intervenció: suport a la mobilitat d'artistes, comissaris i agents culturals de l'àmbit de les arts visuals a les Balears i suport a activitats de projecció exterior de l'àmbit de les arts visuals.

En la primera categoria, s'inclouen les despeses derivades del desplaçament, l'allotjament, la manutenció i les quotes d'inscripció o d'acreditació a fires, festivals, jornades professionals i residències d'arts visuals.

A més, en la segona modalitat també s'hi inclou la producció d'obra vinculada a l'activitat de promoció, fins a un màxim de 5.000 euros, sempre que es pugui justificar amb factures i que la producció d'obra d'artistes hagi estat feta per balears.

stats