Cultura 05/06/2019

Cristoph Waltz i Sergi López, a la nova pel·lícula que Woody Allen rodarà a l'estiu a Sant Sebastià

La comèdia es rodarà del 10 de juliol al 23 d'agost

Ara
1 min
Woody Allen

BarcelonaChristoph Waltz i Elena Anaya protagonitzaran la pel·lícula que Woody Allen rodarà a Sant Sebastià, en què també actuaran Louis Garrel, Gina Gershon, Sergi López i Wally Shawn. Mediapro Studio, productora de la cinta juntament amb Gravier Productions, ha anunciat que el rodatge de la pel·lícula, la número 51 de la carrera d'Allen, transcorrerà a la capital guipuscoana del 10 de juliol al 23 d'agost.

La producció, que encara no té títol oficial, és una comèdia romàntica amb final divertit que narra la història d'un matrimoni nord-americà que acudeix al Festival de Cinema de Sant Sebastià. La parella queda enamorada del certamen, així com de la bellesa i encant d'Espanya i la fantasia del món del cinema. "Ella té un afer amb un brillant director de cinema francès i ell s'enamora d'una bella espanyola resident a la ciutat", segons avança la nota de Mediapro Studio.

Mediapro treballa amb Woody Allen des de fa 14 anys i, comptant aquesta, ha produït quatre pel·lícules seves, 'Midnight in Paris', 'Coneixeràs l'home dels teus somnis' i 'Vicky Cristina Barcelona', films amb els quals ha aconseguit dos Oscars, entre altres reconeixements i guardons.

"Aquest nou film –diu Mediapro– compta amb tots els ingredients per estar a l'altura a què un director amb el talent de Woody Allen ens té acostumats: un guió intel·ligent i un repartiment internacional de primer ordre".

stats