Cultura 14/10/2019

Comença el rodatge de 'The last letter from your lover' a Formentor

Felicity Jones i Shailene Woodley protagonitzen aquest film dirigit per Augustine Frizzel

Ara Balears
1 min
L'equip de rodatge està allotjat a l'emblemàtic hotel Formentor

PalmaFelicity Jones, Shailene Woodley i tot l'equip de rodatge de 'The last letter from your lover' ja són a Mallorca rodant aquesta pel·lícula que dirigieix Augustine Frizzell i es basa en el best-seller homònim de Jojo Moyes. Segons ha informat 'Diario de Mallorca', estan allotjats a l'emblemàtic hotel Formentor, on també es rodaran algunes escenes.

Les actrius Felicity Jones (nominada a l'Oscar a millor actriu per 'La teoría del todo') i Shailene Woodley (coneguda pel seu paper de Beatrice 'Tris' Prior a 'Divergente' i nominada a un Globus d'Or com a millor actriu de repartiment per 'Bajo la misma estrella') són acompanyades en l'elenc pels coprotagonistes Callum Turner (Theseus Scamander a 'Animales fantásticos: Los crímenes de Grindelwald') i Joe Alwyn, que ha participat en 'La favorita' i 'Mary Queen od Scots'.

La novel·la de Jojo Moyes ha estat traduïda a més de 30 idiomes i ha venut més de tres milions d'exemplars al món. 'The last letter from your lover' parteix d'una troballa: la periodista Ellie descobreix una carta del 1960 entre els arxius del diari, escrita per un home que demanava a la seva amant que deixàs el seu marit. Ellie queda atrapada en la intriga d'aquesta història amorosa, que s'assembla a la que ella mateixa està passant, també amb un home casat.

stats