Art
Cultura 17/03/2023

Cheetham, Carrillo, Lee, Mickiewicz i Miler: la galeria L21 presenta cinc noves exposicions

La mostra s'inaugura aquest divendres a les 19 h

ARA Balears
1 min
Obra d'Edu Carrillo

PalmaLa galeria L21 de Palma ha presentat cinc noves exposicions individuals dels artistes Joe Cheetham, Edu Carrillo, Eunsae Lee, Gizela Mickiewicz i Anthony Miler. Segons ha detallat en una nota de premsa, en aquests cinc projectes els artistes exploren la pintura com ofici, noves composicions figuratives i matèriques, i la cova com espai de reflexió. La inauguració de la mostra tindrà lloc aquest divendres a les 19 h.

D'aquesta manera, destaquen l'obra d'Edu Carillo, que ocuparà la sala 3 amb Lady Workaholic, amb la qual l'artista fa una ampliació de l'espai pictòric a través de figures circulars que remeten al propi procés de l'artista a l'estudi.

Pel que fa a Sala 1, acollirà l'obra Life is Overtaking Me, del britànic Joe Cheetham. Aquesta composició representa un punt d'inflexió en la pràctica d'aquest artista, segons detalla L21, a través d'un canvi en la materialitat influït pel regrés a la pintura a l'oli després de fer feina durant anys amb sprays.

D'altra banda, la mostra de Gizela Mickiewicz s'exposarà a la Sala 2 sota el nom The Right To Be Forgotten, una narració sobre la memòria i l'oblit com a procés en permanent construcció. Així, l'artista explora la qüestió de fins a quin punt triam les coses que recordam.

Quant a l'obra d'Eunsae Lee, aquesta gira al voltant de siluetes, aigua i elements que l'artista coreà ha descobert durant la seva estada a l'illa. En aquest sentit, la mostra, que es titula Charcas, se centra en les coves i la comprensió de l'aigua, el filòsof Wonhyo, els contes tradicionals o la figura de Ramon Llull.

Finalment, completa el grup l'obra Looking Into Stoned, d'Anthony Miler, l'eix de la qual és la pedra com a material en el seu estat natural.

stats