Còmic
Cultura 03/03/2015

Catwoman confirma la seva bisexualitat

L'antiheroïna de Gotham City fa un petó a una dona en el número 38 de la seva col·lecció

Ara
1 min
Catwoman  / DC Comics

BarcelonaL'editorial DC Comics continua la seva aposta per augmentar la diversitat d'orientacions sexuals en el seu planter de personatges. Després del Green Lantern gay i la Batwoman lesbiana, l'última notícia en aquest sentit ha estat l'anunci de la bisexualitat de Catwoman, la sensual antiheroïna de Gotham City.

El número 39 de la col·lecció regular 'Catwoman' confirma els rumors sobre la seva sexualitat fent un petó a una altra dona. "Fa anys que ho insinua, de vegades literalment; per mi no es tracta d'una gran revelació sinó d'una confirmació", ha explicat la guionista Genevieve Valentine al seu blog.

En l'actual trama argumental de la sèrie, Selina Kyle (Catwoman) ha abandonat la seva identitat com a Catwoman i un nou personatge, l'Eiko, s'ha enfundat la disfressa i ha pres el relleu com a Catwoman. És precisament amb l'Eiko que la Selina es fa un petó. Valentine ha promés que la "continuada connexió" entre Batman i Catwoman no desapareixerà perque "no és així com funciona la bisexualitat", però que en el futur s'explorarà en profunditat la relació amb l'Eiko.

stats