Cultura 06/09/2018

Els Catarres duen la festa al Claustre del Carme de Maó amb 'Tots els meus principis'

El concert va commemorar el desè aniversari del Claustre i feia part del programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia, que s'iniciaran aquesta nit amb la lectura del pregó

Iván Martín
1 min
Espectacular tret de sortida de les festes de Gràcia al Claustre del Carme de Maó amb el concert de 'Els Catarres'.

MaóEl Claustre del Carme, de Maó, va viure ahir vespre una vetllada especial amb l'actuació del grup musical Els Catarres. La banda catalana aconseguí crear un clima familiar en un dels indrets més emblemàtics del nucli antic de la ciutat. El concert va servir per commemorar el desè aniversari del claustre com a equipament cultural i feia part del programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia que s'iniciaran aquesta nit amb el pregó a càrrec de l'actriu, Laura Pons.

Els Catarres van omplir l'espai a l'aire lliure, on interpretaren els seus tradicionals temes seguits atentament pels centenars d'assistents. Amb un públic entregat des d'un primer moment, Els Catarres van sonar les cançons més representatives de la seva trajectòria, així com el seu últim treball 'Tots els meus principis', que han estrenat en la gira que s'inicià a Barcelona el passat 6 d'abril.

D'aquesta manera, Els Catarres continuen el seu recorregut per una seixantena de ciutats. Era la segona visita al Claustre i també han ofert concerts en altres municipis de Menorca. El de dimecres vespre va ser un concert directe, festiu, vital i enèrgic, i tal vegada el més important, un recital apte per a tots els membres de la família: pares, mares i fills. Els Catarres ja són de tots i per a tots.

stats