Cultura 01/07/2021

Es Castell aposta per la cultura en un programa d'estiu divers i il·lusionant

L'oferta consta de concerts, xerrades, activitats infantils i rutes guiades

Iván Martín
1 min
L'equip de govern d'Es Castell durant la presentació del programa d'estiu.

Es CastellL'Ajuntament des Castell ha presentat un programa d'activitats lúdiques i culturals per als mesos de juliol i agost. Entre les activitats programades destaquen les xerrades, les activitats infantils i els concerts de grups menorquins com Wanderlust, Figues d'un altre paner, la Banda de Música des Migjorn, Moments a Cor, Anna Szostak Quartet, Xalandrí, Àngels Anglada i Pau Pons, Rita Barber i Fusionados a Trio, entre d'altres.

També cal destacar la XVII Fira de Productes Agraris i Ecològics de Menorca, organitzada des de l'àrea de Medi Ambient, així com les visites gratuïtes al castell de Sant Felip per a persones empadronades en el municipi, que tenen lloc en el marc de la celebració del 250è aniversari de la fundació des Castell. El programa inclou cites clàssiques de l'estiu, com el cicle d'actuacions en directe "Music under the Moonlight", que té lloc tots els dimecres en diferents punts del poble, o el Mercat de Nit i el Mercat de Calesfonts.

La batlessa, Joana Escandell, ha remarcat que "per segon any no podrem celebrar les nostres estimades festes de Sant Jaume, i per això hem tornat a preparar un programa adaptat a les mesures contra el covid. Després de tot l'esforç que hem realitzat durant enguany, ara cal tornar a posar la salut pública al davant, per tal de no posar en perill tot el que hem aconseguit".

stats