Cultura 18/03/2022

Canetrock Mallorca: un festival de música per construir ponts entre les Illes i el Principat

1 min
Els músics illencs que formen part del cartell del Canetrock Mallorca.

PalmaL'edició catalana del Canetrock és un èxit des que l'any 2014 es va recuperar el festival. La idea de fer-lo a Mallorca ja rondava pel cap de l'equip de la promotora Manangelment, però no ha estat fins enguany que la idea és una realitat: dia 23 de juliol, fins a 11 grups sonaran a Alcúdia en l'edició mallorquina del Canetrock. Un cartell que, segons l'equip del festival, "representa la diversitat musical que es fa als territoris de parla catalana. Un dels reptes de Canetrock Mallorca és generar ponts musicals entre aquests territoris, perquè el públic gaudeixi d’un gran aparador de l’escena musical del país".

Els grups illencs que formen part d'aquesta primera edició són: O-erra, Pèl de Gall, Mdmar, Xanguito i Anegats. Els que venen de l'altra banda de la mar són: Oques Grasses, Zoo, La Pegatina, Els Catarres, Stay Homas, Suu i Buhos.

El festival s'ha presentat avui a Ca n'Oleo, a Palma. Hi era Àngel Pujol i l'altra directora, Gemma Recoder; també hi era la vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets; la batlessa d'Alcúdia, Bàrbara Rebassa, i el director de l'Institut d'Estudis Baleàrics, Pere Malondra.

S'espera que unes 12.000 persones passin pel festival. De moment, ja se n'han venut 4.000 entrades, que es poden aconseguir per 36 euros (preu promocional) fins dia 18 de març a les dotze del vespre.

stats