Cinema

La bufetada de Will Smith paralitza la producció de dues pel·lícules de l'actor

Els projectes de 'Bad boys 4' i 'Fast and loose' s'han suspès arran de l'incident dels Oscars

ARA
1 min
Will Smith i Chris Rock en el moment en què el primer va agredir el segon a la gala dels Oscars.

BarcelonaL'agressió de Will Smith a Chris Rock comença a tenir repercussions en la carrera de l'actor. Dos dels projectes que havia de rodar pròximament han quedat paralitzats arran de la polèmica bufetada al còmic. El primer film és Bad boys 4, seqüela de Bad boys for life que havia de protagonitzar al costat de Martin Lawrence; l'altre projecte és la producció de Netflix Fast and loose, en què Smith havia d'interpretar un gàngster amb problemes de memòria que es comença a adonar que és un agent doble de la CIA.

La producció de Fast and loose ja tenia problemes abans de l'incident dels Oscars. Una setmana abans de la gala, el director previst, David Leitch, va abandonar el projecte de Netflix per ocupar-se d'un altre film, Fall guy, que protagonitza Ryan Gosling. Segons The Hollywood Reporter, Netflix va començar a buscar amb urgència un director per fer-se càrrec de la pel·lícula, però la polèmica dels últims dies ha empès la companyia a desar el projecte en un calaix. Netflix també tenia previst produir un programa especial de "comèdia i varietats" amb Will Smith, que havia d'incloure esquetxos, actuacions musicals, aparicions sorpresa de celebritats i entrevistes.

La pròxima pel·lícula que hauria d'estrenar Smith és Emancipation, un thriller ambientat al sud esclavista dels Estats Units en què l'actor interpreta un home negre que s'escapa d'una plantació de Louisiana i acaba unint-se a l'exèrcit nordista. La pel·lícula, dirigida per Antoine Fuqua, és una producció d'Apple TV+ que està actualment en postproducció i no té data d'estrena.

stats