Cultura 14/04/2012

Brindis per les lletres i concert-recital amb Maria del Mar Bonet, Roger Mas i Enric Cassasses

La Institució de les Lletres Catalanes organitza una jornada festiva al Palau Moja de Barcelona amb tot d'activitats gratuïtes obertes al públic

1 min

En el marc de l’exposició “Un país de lletres. L’autor, el lector, l’obra i la Institució de les Lletres Catalanes”, avui se celebra una jornada festiva al Palau Moja de Barcelona amb un seguit d’activitats gratuïtes obertes al públic.

Els assistents podran visitar la mostra, portar el seu llibre preferit, fer-se fotografies i penjar els seus missatges al taulell i explicar amb quin autor o autora els agrada passar les nits.

A les 18.30 h està programat un brindis per les lletres catalanes on hi participen Montserrat Abelló, Muriel Casals, Salvador Giner, Dolors Oller, Vicent Partal, Josep M. Pou, Maria Mercè Roca, Mònica Terribas i Lluís M. Todó.

La jornada es clourà amb un petit espectacle a mig camí entre el concert i el recital on hi participaran Maria del Mar Bonet, Enric Casasses, Teresa Colom, Roger Mas, Victor Obiols, Carles Rebassa i Mariona Sagarra.

stats