Cultura 05/11/2020

Circ Bover dona 2.000 euros de les entrades de Circaire Expandit a Alcúdia Solidària

La companyia que organitza el festival de circ es va comprometre a donar un 70% de la recaptació de la venta de tiquets per als espectacles del cicle, un gest que es va materialitzar ahir

Clàudia Darder
2 min
Circ Bover dona 2.000 euros de les entrades Circaire Expandit a Alcúdia Solidària

PalmaCirc Bover dona la recaptació de Circaire Expandit, que suma més de 2.000 euros, a Alcúdia Solidària. L'entrega dels doblers va ser ahir, després d'una reunió en la qual varen participar l'Ajuntament d'Alcúdia, Circ Bover i Alcúdia Solidària. De la gestió dels doblers, que serviran per cobrir necessitats socioeducatives de les famílies més vulnerables del municipi, se n'encarregarà l'associació solidària.

Des de la companyia Circ Bover, encarregada de l'organització del Circaire Expandit 2020, recorden que ja es va anunciar que el que es recaptàs dels espectacles de pagament es destinaria a Serveis Socials. Un anunci que ahir va fer-se palès amb l'entrega de 2061,82 euros, un gest que han agraït les institucions alcudienques i que, segons apunten des de Circ Bover, "podrà ser positiu per a aquelles famílies que passen per una situació difícil, a causa de la crisi sanitària, social i econòmica" .

Circ Bover celebra que, en un any tan difícil, Circaire continuï donant els seus fruits: "Tirar endavant el festival de circ no només per oferir una bona proposta cultural, sinó també per donar feina als professionals de les arts escèniques i a les empreses locals". A més, estan satisfets de poder complir la promesa de fer una aportació del 70% de la recaptació de les entrades del festival, una ajuda que es destinarà a "cobrir les necessitats de les famílies d'Alcúdia acollides pel Departament de Serveis Socials i amb la qual es pagaran l'autobús, el material escolar i les matrícules".

La batlessa d'Alcúdia, Bàrbara Rebassa; la regidora de Cultura, Antònia Cànaves; la regidora de Serveis Socials, Agüi Lobo; el tinent de batle, Domingo Bonnín; els representants de Circ Bover, Tià Jordà i Cristina Mateu, i Josep Maria Alaminos, Polònia Ballester i Aina Rigo, d'Alcúdia Solidària, varen assistir a l'entrega dels doblers. També hi eren les tècniques municipals de Cultura, Carme Suárez, i de Serveis Socials, Xesca Cerdà.

stats