Cultura 16/11/2018

Ballugall presenta 'Al Vol', el seu segon treball discogràfic

La formació pollencina actuarà aquest dissabte a l'Auditori d'Alcúdia

M.ll.
1 min
El grup Ballugall, durant una de les seves actuacions.

PalmaEl grup pollencí Ballugall presentarà aquest dissabte 17 d'octubre a l'Auditori d'Alcúdia (20.30h) 'Al Vol', el seu segon treball discogràfic. Aquest disc arriba quatre anys després de Rodamón i continua amb la línia estilística de la formació, la qual incorpora instruments com la bateria i el baix elèctric a les seves jotes, boleros, fandangos i altres composicions.

"Fem música de ball, però els nostres discos són també per escoltar", comenta el violinista Damià Sales. Folk-Pop és l'etiqueta que defineix l'estil de Ballugall. La música de la formació pollencina és per ballar a les places, però sempre amb el toc modern marca de la casa.

'Al Vol' ha comptat amb col·laboracions destacades, com la de Miquela Lladó, que posa la seva veu al tema 'Una noia navegant'; Toni Galmés, qui s'ha encarregat de les il·lustracions; i Felip Munar, l'autor de la presentació, entre d'altres.

Com l'anterior treball, 'Al Vol' ha estat possible gràcies al micromecenatge. El disc ha estat gravat, editat i masteritzat pels components de Ballugall, i compta amb llicència Creative Commons. El disc es podrà descarregar de forma gratuïta a www.ballugall.com, així com a totes les plataformes digitals (també es podrà adquirir en format físic).

stats