Arts Escèniques
Cultura 02/04/2015

Ramon Madaula debuta en la direcció amb un cara a cara entre un director de teatre i un crític

L'obra es basa en la novel·la 'Coses nostres' del mateix Madaula, guanyadora del Premi Recull 2014

Acn / Ara
1 min
'Coses Nostres' de Ramon Madaula / ARA

BarcelonaL'actor Ramon Madaula debuta a la Sala Atrium com a director de teatre amb l'adaptació de la seva novel·la 'Coses nostres', guanyadora del Premi Recull 2014. El muntatge, interpretat per Albert Pérez i Raimon Molins, gira al voltant d'un crític cultural i un director de teatre que discuteixen sobre els seus papers.

Madaula explica que l'obra és "un examen de consciència de la producció teatral" i una crítica al seu "punt feble": com es distribueixen els diners públics. Aquesta reflexió es plasma en la conversa entre els dos únics personatges de l'obra, que representen dos alter ego del director. "M'he desdoblat i intento estar d'acord amb cada cosa que diuen i fan, però són dues posicions contràries", assegura Madaula.

'Coses nostres', segons l'actor i director, neix del neguit de saber quin criteri fem servir per determinar la qualitat artística. “No he arribat a cap fórmula que ens ajudi a destriar com posar nota a un espectacle o a un artista, però he descobert que, potser, el més important és qui té coses a dir i qui no”, explica.

L'òpera prima de Madaula és un coproducció entre La Sala Atrium -on es podrà veure des del vuit d'abril fins al deu de maig- i Intent Producions.

stats