CINEMA
Cultura 16/05/2017

Arranca el festival Formentera Film 2017

Hi competeixen 23 curtmetratges en concurs, 3 dels quals són de les Balears

Ara Balears
1 min
Presentació del Formentera Film 2017 al pati del Centre Antoni Tur 'Gabrielet' amb la consellera de Cultura, Susana Labrador i la consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, així com la directora del Festival Monica Timperi i el director Silvio Bandinelli.

PalmaEl Formentera Film 2017 fou presentat aquest dilluns al pati del Centre Antoni Tur 'Gabrielet'. Aquest festival engega la cinquena edició amb la projecció de curtmetratges, documentals i videoart i es durà a terme entre el 18 i el 21 de maig.

Les projeccions són gratuïtes i es faran aquest dijous 18 de maig a la plaça del Pilar de la Mola a partir de les 20.30 h i entre el 19 i el 21 a la plaça de la Constitució de Sant Francesc, també a partir de les 20.30 h. En total hi ha 23 curtmetratges en concurs, 3 dels quals són de les Balears. Cada nit a les 20.30 h obrirà el festival el duet de músics des de Lisboa Port do Sol. Per la seva banda, Toni Riera i Viviana Carlet seran els presentadors del festival.

El 21 de maig tindrà lloc l'entrega de premis i la projecció dels films. El Formentera Film té la presència de directors, productors, distribuïdors i directors d'altres festivals. Els premis han estat realitzats per artistes de l'illa: Enric Majoral, Lorenzo Pepe, Sol Courrèges Boné i Andrés Rodríguez. També el 21 de maig, a partir de les 22.30 h, hi haurà l'estrena del curtmetratge realitzat durant els quatre dies del festival per Zero Video.

Save Posidònia Project

El Formentera Film Festival també col·labora amb el projecte Save Posidonia Project. És per això que al certamen es projectarà un vídeo divulgatiu del projecte, que pretén conscienciar sobre la importància d'aquesta planta i cerca que s'apadrinin metres de posidònia.

En aquesta edició el Formentera Film Festival ha estat assessorat per part de la Balears Film Commission. Podreu trobar tota la informació al web http://www.formenterafilm.com/cat.

stats