Cultura 08/02/2022

Una altra mirada a 'El flautista d'Hamelín'

L'Auditòrium Sa Màniga acull, aquest dissabte a les 18 hores, l'estrena de la nova producció de Pasodos Dance Company

ARA Balears
2 min
Un moment de l'espectacle 'El flautista d'Hamelin'.

PalmaLa companyia mallorquina Pasodos Dance Company està d'estrena. Aquest dissabte, 12 de febrer, presenta una nova creació: El Flautista d’Hamelín... i altres històries!. La primera funció serà a l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor, a les 18 hores.

L’espectacle s’engloba en el XVI Festival Internacional Dansamàniga. L'aposta és arriscada perquè “suposa la introducció d’un gènere totalment innovador dins el món del ballet, ja que es tracta d’un ballet còmic per a tots els públics”, apunten des de l'Auditori. És una bona opció per gaudir en família, perquè inclou pinzellades de jazz, soul, música amb matisos celtes, rythm & blues i música clàssica. A més, es combinen diferents històries i contes fantàstics, des de la Caputxeta Vermella fins a la Ventafocs, passant pels Tres Porquets.

Més de 12 artistes sobre l'escenari ballaran al ritme de la música original de l’internacional Jose Teixidó, amb la coreografia de Laura Macías i amb decorats i vestuaris ben colorits. Tot això permetrà oferir una altra mirada a la conegudíssima història del flautista, que s’ofereix a alliberar el poble d’Hamelín de la plaga de rates que sofreix amb la seva música màgica a canvi d’una xifra modesta.

L'humor i la comèdia d'aquest clàssic es mesclen amb temes d'actualitat com el medi ambient, les relacions humanes i el feminisme, amb un llenguatge accessible per a totes les edats. El final, qui sap, podria sorprendre a més d'un.

Aquest espectacle s'emmarca en la línia de programació de l'Auditori de Cala Millor, que ofereix una aposta decidida per al públic familiar. La producció arribarà a l'Auditori d'Alcúdia dissabte 19 de febrer.

'El flautista d'Hamelin'.
stats