Música
Cultura 06/11/2014

El bateria dels AC/DC, acusat d'intent d'assassinat i de possessió de drogues

L'eventual condemna del músic podria anul·lar la gira mundial del grup, que està a punt de publicar el seu nou disc, 'Rock or bust'

Efe
1 min

SidneyEl bateria del grup de rock australià AC/DC, Phil Rudd, compareixerà aquest dijous davant un tribunal de Nova Zelanda després de ser acusat de provocar un assassinat i de possessió de drogues, segons informa la premsa australiana. Rudd hauria contractat un assassí a sou perquè matés dos homes.

La policia va presentar els càrrecs contra Rudd després d'un registre a la casa que el músic, de 60 anys, té a la localitat de Matua, a Tauranga, a l'Illa Nord de Nova Zelanda. Després de l'operatiu policial, Rudd també va ser acusat de possessió de metamfetamina i cànnabis i d'amenaces de mort.

Rudd va ser absolt al febrer per un tribunal de Nova Zelanda d'haver mentit sobre el seu consum de drogues en un informe per renovar la seva llicència de pilot d'helicòpters.

El veterà bateria, únic integrant dels AC/DC nascut a Austràlia, es va mudar a Nova Zelanda el 1983 després d'abandonar el grup musical. S'hi va tornar a unir al 1994.

Al desembre els AC/DC publiquen el seu nou disc, 'Rock or bust', que va ser presentat fa unes setmanes a Londres en un vídeo en què no apareixia Rudd. L'eventual condemna del músic podria anul·lar la gira mundial del grup.

stats