Publicitat
Publicitat

Teatre

Dues comèdies aixequen el teló aquest agost al Versus Teatre

S'estrenen 'Cloaca' dirigida pel director Oscar Molina i 'Dies normals', sota la direcció de Ferran Guiu

El Versus Teatre presenta dues comèdies per passar els dies d'estiu: 'Cloaca' i 'Dies normals'. Són dues adaptacions al català, en les quals l'art i la música prenen un paper important. 'Cloaca', que es podrà veure del 6 al 13 d'agost, és una adaptació d'Oscar Molina de l'obra homònima de la dramaturga holandesa Maria Goos. Definida per Molina com una comèdia "àcida", parla sobre la relació de quatre amics de tota la vida i com els secrets i els problemes que els envolten "s'amaguen sota la taula". El repartiment el formen els actors Pep Papell, Xavi Casan, Ramon Godino i Miquel Sitjar, amb una petita intervenció de l'actriu búlgara Konstantina Titkova.

Ferran Guiu dirigeix 'Dies normals', una adaptació de l'obra 'Ordinary days' del jove compositor emergent Adam Gwon, que s'estrenarà el 14 d'agost i s'allargarà fins el 27 de setembre al Versus Teatre. Aquesta comèdia d'origen anglosaxó mostra les vides de la Claire, el Jason, la Deb i el Warren, i com aquestes s'entrecreuen a mesura que avança la història. 'Dies normals' parla de "com les històries quotidianes es poden fer musicals", explica el director, que volia fer una versió de l'obra original "a petita escala". La història "es basa en els actors, quatre cadires i dues taules" ha afirmat Guiu. L'art també té un "paper important" pel desenvolupament de la trama. Marta Capel, Xavi Duch, Víctor Gomez i Garcia Fernández formen el repartiment que completa aquest musical.  

Durant els caps de setmana, i abans dels espectacles, el teatre oferirà al públic la possibilitat de gaudir d'una cervesa i una mica de blues amb les cançons que s'escoltaran a 'Cloaca', produïdes pel compositor i músic Xavi Malacara especialment per l'espectacle.

Versus Teatre: 20 anys obrint a l'agost

Des de 1995 el Versus Teatre obra cada any a l'agost per oferir una oferta cultural per la ciutat de Barcelona. "És una temporada que hi ha oferta", afirmen des del teatre. Des dels inicis del teatre el director i fundador volia tenir una oferta cultural per "totes aquelles persones que es queden a Barcelona durant l'estiu". A més, els resultats "són positius per la falta de competència". 

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF