MÚSICA

La Trobada de Bandes de Música de Sant Sebastià es trasllada al Palau de Congressos

Les cinc formacions de Palma actuaran dia 21 de gener a l’auditori del Palau a partir de les 11 h

La Trobada de Bandes de Música de Sant Sebastià es traslladarà enguany al Palau de Congressos. Així, les cinc formacions participants deixaran les Voltes i interpretaran les seves peces a l’auditori del Palau el proper dia 21 de gener a les 11 h. El concert, que és gratuït, s’emmarca dins el programa de festes de Sant Sebastià 2018.

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha remarcat que amb l’elecció “d’un nou escenari” per a la trobada, allò que es vol fer és “donar-li una nova empenta”. “Volem reconèixer la gran tasca que fan les bandes de música i, també, que la ciutadania pugui gaudir de les instal·lacions del Palau de Congressos”, assenyala Carrió.

Programa

A la trobada hi participaran les cinc formacions de Palma: la Societat Musical Instructiva de Son Rapinya, la Banda de s’Almudaina, l’Agrupació Musical del Camp Redó, la Unió Musical Nostra Terra de Son Ferriol i la Banda Municipal de Música de Palma. Interpretaran entre dues i tres peces cadascuna. El programa serà el següent:

  • Societat Musical Instructiva de son Rapinya: 'Lord Tullamore', de Carl Wittrock, i 'Imperator Carlomagno'. Dirigirà Mario Errea del Pago.
  • Banda de s’Almudaina: 'Churumbelerías', de Cebrián, i 'Mancini Spectacular', de Mancini. A la batuta estarà Toni Aznar.
  • Agrupació Musical del Camp Redó: 'Gonna fly now', de Bill Conti, i 'John Williams in concert', de Paul Lavander. Dirigirà Vicente Bono.
  • Unió Musical Nostra Terra de Son Ferriol: 'True colors', de Cyndi Lauper; 'Counting stars', de Ryan Tedeer, i 'Star Wars: el despertar de la fuerza', de John Williams. Dirigirà Pep Corbalán Llabrés.
  • Banda Municipal de Música de Palma: 'Fanfara a la Concòrdia', de Mairata, i 'Danses de Galanta', de Kodaly. A la batuta, Juan Miguel Romero.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF