ARTS ESCÈNIQUES

Sergi López celebra el 25è aniversari del Teatre del Mar amb 'Non Solum'

Des de l'any 2005, l'obra s’ha representat en 324 ocasions

L'actor Sergi López tornarà al Teatre del Mar per celebrar-ne el 25è aniversari i ho farà amb un dels seus espectacles amb més recorregut i reconeixença, 'Non Solum'.

El monòleg es representarà el divendres 19 de gener a les 20 h, el dissabte 20 de gener a les 21 h i el diumenge 21 de gener a les 19 h al teatre del Molinar de Palma. Des de l'any 2005, 'Non Solum' s'ha representat en 324 ocasions.

Es tracta d'una obra de Sergi López i Jorge Picó, que n'és el director. Ambdós varen estrenar 'Non Solum' al Festival Temporada Alta de Girona-Salt l'any 2005. L'espectacle ha estat traduït i adaptat a la llengua francesa, va ser estrenat a Marsella el gener del 2007 i va fer temporada a París el febrer del mateix any, sense aturar-se de fer gira per Catalunya, Balears i València. Se n'han anat combinant actuacions a França, Bèlgica, Suïssa i fins i tot a la Polinèsia Francesa i a Llatinoamèrica, ja que el novembre del 2009 se n'estrenà l'adaptació al castellà.

És un espectacle que aplega molts de premis: l'any 2009 'Non Solum' va ser el millor espectacle de la temporada del Teatre del Mar, un reconeixement que lliuren i decideixen des de l'Associació d'Espectadors; Jorge Picó i Sergi López varen guanyar el premi Max 2009 al millor text escrit en català; Sergi López va rebre el premi Fotogramas de Plata al millor actor de teatre de 2009 i l'any 2010 va rebre, dins la VI edició del Premio Internacional Terenci Moix de Literatura, Cinematografia Músiques i Arts Escèniques, el premi com a actor per 'Non Solum'.

L'espectacle tornar amb motiu del 25è aniversari al Teatre del Mar.

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF