Sebastià Alzamora enceta el cicle 'D'on venen els versos'

Quatre escriptors destacats de Mallorca repassen la seva trajectòria en un cicle que comença aquesta setmana i acabarà l'abril del 2019

'D’on venen els versos' és un punt de trobada d’escriptors de diferents generacions que, arribats de diversos indrets de l’illa, se sinceren en unes sessions personals i intransferibles en què es repassarà la seva vida a través de la poesia.

Asseguts en un tron de la lectura amb forma de butaca, el cicle els convida a explicar, mitjançant una conversa informal, les seves anècdotes: què han llegit i com ho han fet, quines lectures els van inspirar, quina música escolten quan escriuen, on neixen els seus poemes i com...

Aquest cicle que vol donar veu als màxims exponents de les lletres mallorquines obrint, alhora, nous espais per poder gaudir dels versos, de les cançons i de la literatura.

L’escriptor i crític literari llucmajorer Sebastià Alzamora és l’encarregat de donar el sus a la iniciativa aquest dimecres al CEIP Blai Bonet de Santanyí. El 28 de novembre l’obra d’Antoni Vidal Ferrando, poeta i narrador santanyiner, centrarà el cicle que es durà a terme a la Casa Museu Llorenç Villalonga, a Binissalem. Antonina Canyelles, poeta palmesana, intervendrà dimecres dia 6 de febrer a la Institució Antoni Maria Alcover de Manacor. Tancarà el cicle l’escriptor, poeta i traductor de Caimari Jaume Cristòfol Pons Alorda, el 10 d’abril al centre d’art Sa Quartera d’Inca.

Totes les activitats es duran a terme a les 20 h, són gratuïtes i no cal inscriure-s'hi.
'D’on venen els versos' rep la col·laboració d’altres institucions com l’Ajuntament de Santanyí, l’Ajuntament d’Inca, la Institució Pública Antoni Maria Alcover o el CEIP Blai Bonet.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF