MÚSICA I ARTS ESCÈNIQUES

Prop de cent actuacions per al primer semestre del circuit Talent IB

La nova programació inclou 93 activitats, 43 d’arts escèniques i 50 de música

L’Institut d’Estudis Baleàrics va fer públic ahir el calendari d’activitats dels circuits Talent IB de música i arts escèniques per al primer semestre del 2017. La nova programació inclou 93 activitats, 43 d’arts escèniques i 50 de música. Hi ha un increment destacable d’actuacions respecte del mateix període del 2016, en què es varen programar 55 activitats, 25 d’arts escèniques i 30 de música

En aquest primer semestre hi participen un total de 26 equipaments. De Mallorca, dels 10 espais que s’han adherit als circuits, 3 programen tant arts escèniques com música, 2 arts escèniques i 5 música. A Menorca hi ha 6 espais programadors, un dels quals programa les dues disciplines, 3 només arts escèniques i 2 només música. Pel que fa a les Pitiüses, a Eivissa hi ha 7 equipaments, 5 dels quals han seleccionat activitats de música i arts escèniques, un exclusivament arts escèniques i un altre exclusivament música; a Formentera, els 3 espais participants en els circuits programaran tant música com arts escèniques.

Tres propostes -dues d’arts escèniques i una de música- podran veure’s a les altres tres illes: les propostes teatrals mallorquines Acorar, de Produccions de Ferro, i Un tramvia anomenat desig, d’El Somni Produccions, i el grup eivissenc de jazz/funk Lemon Emigrants. El monòleg de Toni Gomila es podrà veure a Alaior, Sant Lluís, Sant Francesc i Santa Eulària del Riu, mentre que la versió de l’obra de Tennessee Williams està programada a Eivissa, a Sant Francesc i al Mercadal. Lemon Emigrants tocaran a Binissalem, Manacor, Maó, Ciutadella i Sant Ferran, destaca l’IEB en un comunicat.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF