LITERATURA

Miquel Mas Ferrà publica la novel·la 'Llums de tardor'

Després d'un llarg silenci, l'autor presenta el llibre aquest dimecres, 12 d'abril, a les 19 hores a Drac Màgic de Palma

Després d'un llarg silenci, Miquel Mas Ferrà torna amb una nova obra, ' Llums de tardor', que publica El Gall Editor. Es presenta aquest dimecres, 12 d'abril, a les 19 hores a la llibreria Drac Màgic de Palma amb les intervencions de l'escriptor Gabriel Janer Manila i l'historiador Sebastià Serra Busquets.

L'autor, en aquesta nova novel·la, guia el lector a endinsar-se en el món del seu protagonista, Martí Torrandell, immers entremig d'uns canvis socials i polítics que propiciaran la 'Gran Guerra'. La seva vida es debat entre els deures filials i la definitiva emancipació, fer el salt i rompre la cadena d'una llarga nissaga de carboners.

Torrandell, a 'Llums de tardor', divaga, confós i indecís, per la passió per tres amors antagònics que irrompran durant la seva particular eixida i deixaran empremta en un cor sensible, però tanmateix obcecat perquè no vol renunciar al seu objectiu.

Miquel Mas Ferrà (Palma, 1950) ha publicat diverses novel·les: 'Massa temps amb els ulls tancats' (premi Joan Ballester 1976), 'L'àngel blau' (1990), 'L'ocell del paaradís' (1991), 'Camí de palau' (Premi Andròmina 1995), 'La rosa d'hivern' (Finalista del premi Sant Jordi 1995), 'Riberes de plata' (2004) i 'El cel dins la memòria' (premi Ciutat de Palma 2007). Així mateix és autor del recull de poemes 'Mediterrània, o un llenç de cel esquinçat' (1984).

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF