TEATRE

Millor!, un gran bufet de teatre per a tota la família

Sa Xerxa promou per al darrer cap de setmana de març un nou festival de teatre familiar que agrupa oci, cultura i naturalesa

Els dies 24, 25 i 26 de març Cala Millor serà la seu del nou festival de teatre familiar que organitza Sa Xerxa. Es tracta de Millor!, una nova proposta que inclou la programació d'espectacles diversos "per aconseguir entretenir i divertir el nombre més gran d'espectadors".

Durant els tres dies que durarà el festival, s'hi podran conèixer diferents propostes teatrals i de circ de companyies de les Illes i de la resta de l'Estat. Les activitats es portaran a terme pels carrers de Cala Millor i a l' auditòrium Sa Màniga

Entre els espectacles que es faran hi ha ' Clinc!', de la Companyia Pep Bou, programat per al diumenge 26 al matí. 'Clinc!' és creat i dirigit per Pep Bou. Fruit dels anys d'experimentació amb el llenguatge de les bombolles de sabó i altres estructures tensioactives, neix aquest muntatge, protagonitzat per dos dels talents emergents de la companyia, Isaías Antolín i Eduardo Telletxea.

Una altra de les funcions programades és 'Do not disturb. No molestar', de Vaivén Circo, el dissabte 25 a l'horabaixa. És un dels espectacles de teatre i circ més destacat dels andalusos. Ens trasllada a un dia de feina a qualsevol fàbrica de principis del segle XX. Quatre personatges singulars treballen per provocar sentiments de tot tipus en el públic, aquests sentiments que només afloren quan ens hi veim reflectits.

' El llop i les set cabretes', de Xip Xap Teatre, està programat per al dissabte 25 al matí. És un muntatge que agafa el conte tradicional de 'Les set cabretes i el llop' i l'explica tal com és, remarcant el protagonisme de la cabreta petita.

Pel que fa als espectacles de franc pels carrers i places de Cala Millor, s'hi podran veure 'Rum Rum Trasto Karts', de la companyia Xip Xap teatre, el dissabte 25; ' Rats', de Campi Qui Pugui i premiat com a millor espectacle de carrer a la Fira de Titelles 2015, el diumenge 26, i ' Boverins', del Circ Bover, el diumenge 26. A més, s'organitzarà una Ludoteca de Jardí, una activitat programada per al dissabte 25, i l'espectacle per a escolars ' Fràgil', de la companyia Clownidoscopio.

L'ATB (Agència de Turisme Balear) és el principal patrocinador d'aquest nou festival, amb una aposta per contribuir al creixement de visitants fora dels mesos de temporada alta. L'Ajuntament de Sant Llorenç també aposta pel Millor! Festival, convençut que durà a Cala Millor famílies de totes les Illes.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF