Marina Salas guanya l’Art Jove de dramatúrgia 2019

L'obra es representarà a Eivissa, a Menorca i a la Sala Beckett de Barcelona

Marina Salas ha guanyat l’Art Jove de Dramatúrgia 2019 amb la seva obra ‘Rent me bitch’. La final del certamen va tenir lloc aquest dimecres vespre al Teatre Municipal Mar i Terra i hi participaren les tres obres finalistes –de 15 minuts de durada cadascuna–, seleccionades prèviament pel jurat. A banda de 'Rent me bitch', s'hi varen presentar: 'Fums', una comèdia dramàtica, creada i dirigida per Catalina Florit, i 'A dos pams de jo mateix', també comèdia romàntica, de la qual és autor i director Miquel Mas. 

El certamen forma part del programa cultural Art Jove que promou la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Joventut (IBJove). Està dotat amb 6.000 euros, 1.500 dels quals estan repartits a parts iguals entre els tres finalistes per a la producció de les obres representades a la final.

La guanyadora, Marina Salas, ha obtingut 1.000 euros en metàl·lic i 3.500 euros per a la representació de la seva obra a la iniciativa Obrador, a Eivissa, a Menorca i a la sala Beckett de Barcelona. El jurat estava format per Kika Aguiló, responsable de Teatres Municipals; Natàlia Rabassa, coordinadora del programa cultural Art Jove; Neus Ribas, gestora cultural de l’Institut d'Estudis Baleàrics (IEB); Rafel Gallego, dramaturg i crític de teatre, i Xavier Uriz, guionista i dramaturg, qui també ha estat guanyador de l’Art Jove de dramatúrgia anteriorment.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF