Publicitat
Publicitat

L'Orquestra Simfònica de l'Esmuc fa la seva primera gira europea

La formació de l'Escola Superior de Música de Catalunya actuarà a França i Bèlgica

Els estudiants que integren l'Orquestra Simfònica de l' Esmuc actuaran el divendres 25 d'abril al Palau d'Esports de Le Touquet-Paris-Plage amb el projecte del Cor de Nens i Nenes d'Europa, el dia 26 d'abril al Palais des Beaux Arts de Brussel·les i el 4 de maig a l'Església Saint Sulpice de París. La gira té el suport i la col·laboració de l'Institut Ramon Llull.

La formació, dirigida per Georges Pehlivanian, serà orquestra resident en la quarta edició del Touquet International Music Masters (TIMM), un encontre que reuneix centres d'ensenyament musical d'excel·lència i joves talents de la interpretació i la direcció orquestral. A més a més de l'Esmuc també s'ha convidat el Conservatori de París i el London Philharmonic Choir.

L'encontre TIMM, organitzat per Georges Pehlivianian, es va inspirar en els tornejos d'alt nivell de tennis i de golf que se celebren en la petita localitat de Le Touquet-París-Plage, a la costa d'Opale, "per fer una trobada de mestres, dels millors músics joves del panorama internacional que tenen un futur obert d'èxit si treballen i estudien amb il·lusió i dedicació".

La connexió entre els estudiants de l'Orquestra Simfònica de l'Esmuc i el mestre Pehlivanian va iniciar-se el juny de 2013, quan aquest va ser convidat a dirigir el concert de la formació dins del cicle dels Grans Conjunts.

En els concerts a França i Bèlgica, l'orquestra interpretarà programes amb obres de Caldara, Mozart, Mendelssohn i Fabien Waksman.

Atipa't de cultura