Publicitat
Publicitat

DIVULGACIÓ

Jornades europees de 'Patrimoni de tots i totes'

El Consell de Mallorca ha presentat el programa d'activitats, que es durà a terme els dies 21, 22 i 23 d'octubre per diferents indrets de l'illa

' Patrimoni de tots i totes' és el programa que ha preparat el Consell de Mallorca per a la divulgació de diferents elements patrimonials de l'illa, i que es troba inclòs dins de l'' European Heritage Days', els dies 21, 22 i 23 d'octubre.

Entre les activitats que es duran a terme els dies 21, 22 i 23 d'octubre a diverses localitats de Mallorca, hi ha incloses les passejades gastronòmiques als convents de Sant Magdalena, la Puresa i les Caputxines, a càrrec de Tres. Serveis Culturals; la visita comentada al patrimoni religiós i el concert d'orgue a l'església d' Alaró per Alrum; la cultura de l'aigua, ruta pels pous i sínies pel Pla de Mallorca, a càrrec de Gadma; viatge als espais escrits, Mallorca literària, que inclou la visita a la Institució Alcover, a Monti-sion de Porreres i al jaciment de Son Fornés de Montuïri –i a la casa Pare Ginard, l'espectacle ' Les barbes de Llull', organitzat per la Fundació Llorenç Villalonga. El diumenge 23 d'octubre hi haurà la visita als molins de Calvià, a càrrec d'ARCA, i la visita guiada a la finca pública de Son Real, amb piscolabis romà a càrrec d'Aldarq, arqueologia imaginativa.

Aquest programa ha estat presentat aquest dimecres al Consell de Mallorca pel vicepresident, Francesc Miralles, la directora insular de patrimoni, Kika Coll, i representants de les diferents entitats públiques i privades que s'encarreguen de gestionar el patrimoni. La trobada també ha servit per valorar positivament aquestes empreses que fan petits tastos de patrimoni per a la seva divulgació.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i tenen places limitades, la informació i inscripcions es poden fer a trescultura@gmail.com i al telèfon 971 718 786. Aquestes jornades formen part del projecte europeu 'European Heritage Days'.