Joan Miquel Oliver publica 'Aventures de la nota La'

Ja es poden escoltar les 12 cançons instrumentals noves del músic, que presentarà el disc pòximament

El músic Joan Miquel Oliver ha presentat en societat el seu darrer projecte musical: Aventures de la nota La. És, potser, el disc més "personal" d'Oliver, un viatge sonor de la mà de la nota  La, on , en aquest cas, el músic ha prescindit de la veu i ofereix als seus seguidors un paisatge instrumental sense les seves característiques lletres. Segons ha publicat ell mateix al compte d'Instagram, l'àlbum és "el viatge d'aquesta nota per diferents espais sonors".

Joan Miquel Oliver assegura que no s'ha posat barreres ni pressions a l'hora de desenvolupar aquestes composicions i que ha fet el que li ha  vingut  de gust. "No m'he posat límits, en aquest disc hi ha tot el que puc  donar  com a músic  ara com ara ", ha compartit el músic amb els seus seguidors, que han acollit amb energia aquest nou treball.

L'artista Albert Pinya ha fet una obra per a cada cançó (són 12 temes els que formen el disc), un fet que  dona   continuïtat  a la complicitat entre  ambdues  figures; Pinya va fer les  portades  de la trilogia de discos d'Oliver:  Pegasus Atlantis   Elektra .

El músic Xarli Oliver s'ha encarregat de les bateries. El disc ja es pot comprar a la botiga de discs Xocolat, de Palma. 

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF