Cultura 25/06/2013

Google dedica un 'doodle' al 161è aniversari del naixement de Gaudí

Les sis lletres del cercador són substituïdes per imatges de mosaics o edificis propis de la iconografia de l'arquitecte català, com ara una de les xemeneies de la Pedrera

Ara
1 min
El 'doodle' de Google en homenatge al 161 aniversari d'Antoni Gaudí

BarcelonaEl cercador d'internet Google dedica la seva capçalera aquest dimarts a Antoni Gaudí amb motiu del 161è aniversari del naixement de l'arquitecte català.

Per commemorar l'efemèride, les sis lletres de Google han estat substituïdes per imatges de mosaics o elements arquitectònics propis de la iconografia de Gaudí, com ara una de les xemeneies de l'edifici barceloní de la Pedrera.

En clicar el 'doodle', el cercador remet a articles biogràfics sobre Gaudí, com els de la Wikipedia, així com a imatges de les principals obres i fotografies o retrats de l'arquitecte modernista.

Antoni Gaudí, nascut a Reus (Baix Camp) el 25 de juny del 1852, és el màxim representant del moviment arquitectònic modernista català, amb obres com la basílica de la Sagrada Família, les cases Calvet, Batlló i Milà, la Pedrera, el Parc Güell, el palau Güell, el palau episcopal d'Astorga o la casa Botines de Lleó.

stats