Família, què podem fer?

Dissabte, 11 d’agost

Tri Kids Challenge 2018. L’experiència Tri Kids Challenge comença a les 9 h i està formada per cinc proves organitzades per Eivissa Blue Challenge, en col·laboració amb la Federació Balear de Triatló, el Consell Insular i els ajuntaments d’Eivissa, Santa Eulària, Sant Joan, Sant Antoni de Portmany i Sant Josep. Aquest dissabte se’n fa la quarta prova, de triatló (natació, ciclisme i una carrera de fons), pels carrers de Sant Antoni (Eivissa). Per a infants de 2 a 17 anys de tots els nivells.

Jocs de taula i d’estiu. Un joc ha de ser una rialla. Encara que sigui una activitat estructurada o semiestructurada, de vegades inclou finalitats educatives. Per això, a la Biblioteca de Son Cladera s’organitza una jornada de jocs de taula i d’estiu, amb els quals podrem aprendre diferents coses: organització, jugar en parella o en grup, diversió i entreteniment. Entre les 10.30 i les 12 h.

Astronomia i manualitats. Taller d’astronomia i manualitats anomenat Les llàgrimes de Sant Llorenç per a nins i nines de 7 a 12 anys. Entre les 11 i les 13 h, a la Biblioteca de Can Torró d’Alcúdia.

‘La Brunilda i el Bru: el dia del dinosaure’. A la Brunilda li encanta anar al museu per aprendre coses, però hi ha una de les sales que li agrada més: la dels dinosaures. Un dia, al museu, varen celebrar un concurs per a dibuixar un triceratop i sabeu què va fer...? Anà a cercar-ne un amb la seva màgia. Si voleu saber com acaba el conte podeu anar a la Biblioteca de Son Ximelis, a les 11 h.

Conte i activitat: ‘La lletra A que no volia ser vermella’. Al país de les lletres sempre els ha agradat jugar, però un dia la lletra A deixa de banda les seves amigues, perquè havia tornat d’un color que no li agradava gens! Amb l’ajuda de la Xeix i altres lletres, aconsegueixen trobar una solució i, de passada, s’inventen el joc més divertit de tots: el joc de construir paraules. A la Biblioteca del Coll d’en Rabassa a les 11.30 h.

Màgia amb Sergio Sastre. La màgia de Sergio Sastre és un espectacle per a tota la família. Ens ofereix un apropament artístic i personal a la màgia més clàssica i està tot pintat d’humor. A La Movida a les 22 h.

Diumenge, 12 d’agost

Festa d’aigua i música. El poliesportiu de s’Illot acollirà el Parc Infantil d’Aigua i, en haver dinat, a partir de les 17 h, el T@rde@ omplirà de música i ambient la plaça del Mollet. Si no estau massa cansats per gaudir-ne, a partir de les 22 h, la plaça del Llop acollirà la Gran Festa de l’Escuma, un dia per a la canalla en el marc de les festes de s’Illot. Tot comença a les 10 h.

Per embrutar-se i banyar-se. Si voleu divertir-vos amb una gimcana jove, doncs anau a les 16.15 h a la plaça de la Vila, dins del programa de les festes de Sant Roc a Alaró. Per a nins i nines majors de 7 anys. Finalitza al Casal de Son Tugores, a veure quin equip aconsegueix més coses! Es recomana dur la roba més vella per poder embrutar-se i banyar-se sense problema.

‘Spaguetti Yeyé’. Mel i Sucre ens presenten el nou espectacle Spaguetti Yeyé. Serà a la plaça de l’Església i al carrer Major de Sant Llorenç a partir de les 19 h. Els Spaguetti us divertiran, cantaran, ballaran, faran música i aconseguiran que al Jardí Màgic sigui una festa esbojarrada inoblidable amb cançons com: Na Catalina de plaça, Ton pare no té nas, Sor Tomasseta, Una dona llarga i prima, Na Dolors tenia un nuvi, La Yenca, Los Pajaritos... i tot això al ritme ie-ie i vestits de hippies!

Benvinguts a la Casa de la Por! Aquella casa misteriosa... voleu saber que s’hi amaga? Doncs a partir de les 22 h a l’Escorxador de la Por, al carrer Solleric. La gimcana misteriosa per a gent jove i valenta. A partir de 12 anys, dins de les festes de Sant Roc a Alaró.

Dilluns, 13 d’agost

Processó de Llanternes. No podem viure l’estiu sense la tradicional Processó de Llanternes de s’Illot. Els xeremiers sortiran a les 21.15 h del pont del Riuet i arribaran al mollet seguits de centenars de llanternes que duen els nins, les nines i gent de totes les edats. Tots els que vulguin fer la seva llanterna podran participar en el taller que començarà a les 10 h a l’avinguda dels Pins. Dins el programa de festes de s’Illot.

Alaró de colors. Si voleu pintar el poble sense que ningú ens renyi, quedam a les 10.30 h a l’avinguda de la Constitució (tram entre els carrers de Joan Alcover i el Camp Roig). Pensau a dur els vostres pinzells i un tassó per posar-hi la pintura que els organitzadors repartiran. Per a nins i nines fins a 12 anys. Ho organitza el grup d’esplai El Cercle en el marc de les festes de Sant Roc a Alaró.

Dimarts, 14 d’agost

Polseres de goma. En aquest taller aprendrem a fer polseres amb una nova tècnica que segur que us agradarà. Dins el cicle dels nostres llibres d’artesania, a la Biblioteca de Son Gotleu, a partir de les 17.30 h.

Festa indie. Vine a passar-t’ho bé amb una festa infantil, a partir de les 19 h al pati de l’Ajuntament d’Alaró. A les festes de Sant Roc, uns posen la música i vosaltres les ganes de ballar, a veure si aguantes més que els pares... Que la teva edat no sigui cap límit!

Dimecres, 15 d’agost

Microteatre. Divertit taller de microteatre, entre les 18 i les 20.30 h a l’Espai Jove de Migjorn (Carrer de Pere de Ripoll i Palou, 24 de Palma).

Reciclatge creatiu. Què se t’acudeix per donar una nova vida a moltes coses que ja no fas servir? A l’Espai Jove de Llevant, a Palma, entre les 18 i les 20.30 h.

Circ Bover. Amb el seu espectacle Vincles, el Circ Bover arriba a la plaça d’Espanya de Llucmajor, a les 19 h. Cerca i troba nous llenguatges amb només tres materials bàsics: canyes de bambú, arena i corda. Aquestes canyes serveixen als artistes per fer tota casta d’acrobàcies aèries, equilibris o pals xinesos.

Dijous, 16 d’agost

Festa infantil. A partir de les 17 h, gran festa de l’escuma infantil al poliesportiu de la Cabaneta (Marratxí) amb escuma, molta diversió i bona música per a tots, en el marc de les festes patronals.

Sunset Kids. Tots els dimecres i dijous d’agost a partir de les 19 h, tallers familiars en el marc del Sunset Market, a Portals Nous, a Calvià. Aquest dijous, taller de barquetes.

Cinema a la fresca: ‘Cars 3’. Si voleu gaudir de les festes d’estiu a Valldemossa, dins el programa de la Marina hi ha Cinema a la Fresca, a les 22 h a l’esplanada del Port. No et pots perdre Cars 3, una peça d’animació per ordinador 3D produïda per Pixar Animation Studios i distribuïda per Walt Disney, que està dirigida per Brian Fee.

Divendres, 17 d’agost

‘Shrek’, el musical. Si ja el coneixes, l’enyores, i si no, l’has de conèixer. És la història de l’ogre més carismàtic i famós del cinema. La lliçó que pretén donar aquest musical passa per l’actualització dels contes de fades i l’acceptació de les diferències que hi ha entre uns i altres. A l’Auditòrium de Palma (avinguda de Gabriel Roca, 18), a les 20 h.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

EDICIÓ PAPER 25/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF