Cort subvenciona amb 44.500 euros una trentena d'espais culturals

Les ajudes oscil·len entre els 1.000 i els 6.000 euros per espai

La Junta de Govern de Palma ha concedit les subvencions de la Regidoria de Cultura i Benestar Social destinades a establiments culturals de Palma. En concret, a aquells que es dediquen a "la promoció, l'exhibició o el comerç cultural de caràcter privat, ja sigui en règim de propietat o en règim de lloguer", segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat. En total, s'han atorgat 44.500 euros a un total de 27 espais de la ciutat.

Aquesta línia s'estructura en tres modalitats. Per una banda, les arts en viu, és a dir, espais estables d'exhibició d'arts escèniques com teatre, dansa, circ i altres disciplines de les arts en viu, així com sales de música o espais independents. La segona modalitat es refereix al comerç cultural, i comprèn les llibreries i les galeries d'art, i la tercera, els cinemes amb set sales d'exhibició o menys. Les ajudes oscil·len entre els 1.000 i els 6.000 euros.

D'altra banda, queden exclosos de la subvenció els espais de propietat municipal, els espais de 'coworking' que no compleixen els requisits de destinataris anteriors, els espais culturals no oberts al públic i les escoles d'ensenyaments artístics.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF