HI VENS O HI VAS?

Cafè riutort, un lloc especial, en tot

Per dinar bé i saludable, per prendre un dels millors cafès de Palma, per regalar-se un berenar espectacular, per sentir-s’hi bé

Els cafeters asseguren que fan els millors cafès de Palma. Les persones de la zona diuen que els berenars són espectaculars, únics. A l’hora de dinar, amb només tres mesos que fa que duen el nou local, ja convé reservar taula. El cafè Riutort agrada, agrada molt, i per nombrosos motius. És un lloc especial en tot, sincer, senzill, autèntic i autòcton. Jo l’he descobert fa no res, i ja sé que en seré tan habitual com pugui.

Fa tres anys que l’actor Albert Comas i la llicenciada en filologia àrab Joanaina Rosselló, amants del bon cafè, decidiren obrir-ne un al carrer del Carme de Palma. Ja destacaren per ser un cafè d’especialitat, pels cursos que dona Albert als cafeters i també pels seus extraordinaris berenars. En saber que es buidava el vell cafè del costat, al cap de cantó amb la placeta, Joanaina i Albert no ho dubtaren. Tomaren el fals sostre, picaren algunes parets, encimentaren la barra, un DIY (Do It Yourself) que fa belles les taques de les parets, els totxets vistos i les ferides que deixa la història en tot local. Ho han fet molt bé, el nou espai és agradable, singular, jove.

Si parlam del cafè, trien els millors del món, cafè d’origen, produccions petites, i opten per torradores de proximitat i de gran qualitat. També es preocupen de la llet, fresca, de Menorca, com es preocupen de tenir les millors fruites per als exquisits liquats. O els productes més frescos per a les torrades (feis via que la de ricotta, figues, nous, canonges i oli d’all negre no estarà gaire temps a la carta) i els llonguets del berenar. Els dolços duen la firma de Lluís Pérez. I per dinar, sempre vegetarià, una opció d’amanida o un ‘combo’ (crema, amanida, torrades i alguna cosa al forn). I tot és tan natural, tan sincer, que t’hi trobes bé i hi passes un guster.u

CARRER DEL CARME, 25 (PALMA)

Etiquetes

EDICIÓ PAPER 18/11/2018

Consultar aquesta edició en PDF