El BLOOP aterra a Palma amb una instal·lació de realitat virtual

El festival multidisciplinari d'art urbà BLOOP, amb seu a Eivissa, es trasllada avui horabaixa a Palma per dur-hi a terme una instal·lació efímera

Anomenada "The Temple", la peça ha estat dissenyada per l'artista de Milà Lo Spino, desenvolupada per l'estudi creatiu Biokip Labs i amb so del duo musical Tranz Lasagne.

La instal·lació, que tindrà lloc a l'aparador de La Sirena, a l'avinguda d'Alexandre Rosselló, de Palma, a manera de galeria pop-up, és una peça interactiva amb la qual l'usuari toca unes percussions a través d'un casc de realitat virtual. Els seus moviments i els sons que genera es perceben en el món real com una 'performance'.

L'activitat s'emmarca dins les activitats off de la Nit de l'Art i estarà oberta al públic perquè qualsevol hi pugui participar.

El BLOOP International Proactive Festival és un festival multidisciplinari d'art urbà que es du a terme a Eivissa i que enguany ha celebrat la 8a edició. En els darrers anys ha comptat amb la participació d'artistes de renom internacional com Okuda, Spy, Phlegm, Spaik, Martha Cooper, entre d'altres.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF