Publicitat
Publicitat

Cinema

Una aerolínia japonesa tunejarà dos avions com el nou robot d''El despertar de la fuerza'

Dos Boeing 777-300 de l'aerolínia japonesa ANA imitaran la forma i els colors del nou robot de la saga de ficció 'La guerra de les galàxies'

L'aerolínia japonesa  All Nippon Airways (ANA) treballa en el disseny de dos nous avions inspirats en el robot BB-8, un dels personatges de la nova pel·lícula de la saga de Star Wars, 'El despertar de la fuerza'. Els dos avions, model Boeing 777-300, imitaran la forma i els colors del robot amb il·lustracions impreses al fuselatge i al morro. Així, el cos de l'avió comptarà amb il·lustracions circulars en tons ataronjats i el cap imitarà el del personatge del film de ficció.

Les dues aeronaus començaran a operar el març del 2016, principalment entre el Japó i els Estats Units, i s'afegiran a l'altra aeronau d'ANA inspirada en un personatge de 'Star Wars', el cèlebre robot R2-D2. El model inspirat en el famós robot blau i blanc va ser presentat a l'abril i començarà a oferir vols comercials el proper 18 d'octubre.

La iniciativa forma part d'un projecte creat per l'aerolínia japonesa juntament amb Disney, que també posarà en funcionament un altre avió, model Boeing 767-300, que inclourà la imatge de tots dos robots.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes