Publicitat
Publicitat

Cinema

El nombre d'espectadors augmenta un 366% amb la Festa del Cinema

Durant la primera jornada de la sisena edició, l'afluència gairebé s'ha quintuplicat respecte de fa una setmana

La sisena edició de la Festa del Cinema, que va començar aquest dilluns, ho ha fet amb força. Al final de la primera jornada, els espectadors que han acudit a les sales de cinema de tot l'Estat aprofitant la promoció ha augmentat un 366% respecte de la xifra registrada fa just una setmana, fet que suposa gairebé quintuplicar l'afluència.

En total, ahir es van vendre 436.000 entrades, segons dades facilitades per la consultora Rentrak. Aquesta xifra suposa un creixement del 20% respecte al primer dia de la darrera edició de la Festa del Cinema, celebrada l'octubre del 2013. Està previst que, a partir d'aquest any, la Festa del Cinema tingui caràcter semestral.

L'actual edició continuarà al llarg del dia d'avui i de demà i es podran adquirir entrades per 2,90 euros i amb l'objectiu de fomentar l'assistència al cine i combatre la davallada en la recaptació. L'any passat, concretament, es van registrar pèrdues del 16%.

De moment, per a aquesta sisena edició, més de dos milions de persones han obtingut l' acreditació corresponent per obtenir el descompte i 350 cines –més del 95% de les sales de tot Espanya– s'han unit a la iniciativa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF