Publicitat
Publicitat

RECONEIXEMENT

Antònia Vicens rep la Medalla d'Or de la vila de Santanyí

Amics, companys i autoritats varen retre homenatge a l'escriptora en un acte al teatre Principal santanyiner 

Aquest dimecres, 30 de novembre, dia de Sant Andreu, patró de Santanyí, l'Ajuntament va lliurar la Medalla d'Or de la vila a l'escriptora Antònia Vicens. A l'acte, presidit pel batle, Llorenç Galmés, i per la regidora de Cultura, Ricarda Vicens, hi van assistir nombroses personalitats del món de la cultura.

Moments abans de rebre la medalla, amics i companys de la guardonada varen voler retre homenatge a l'escriptora llegint alguns fragments de la seva obra, acompanyats per la música de la santanyinera Francisca Suau.

L'escriptora va agrair el reconeixement amb un discurs en el qual va destacar que "la llengua és l'ànima d'un poble".

Per la seva banda, el batle Galmés va subratllar que "hi ha nombrosos motius pels quals l'escriptora Antònia Vicens i Picornell, nascuda a Santanyí l'any 1941, és mereixedora de la Medalla d'Or de la vila", entre els quals que "Vicens és mereixedora de la Medalla d'Or pel seu constant compromís amb la llengua pròpia de les Illes Balears, que és la catalana, i el seu compromís amb les lluites socials del país i la presència que aquestes tenen, sense interrupció, a la seva obra", va remarcar el Consistori.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF