Moda
Cultura 06/02/2023

Els 10 ‘looks’ més impactants de la catifa vermella dels Grammy

Colors brillants, talls impossibles, transparències i volums XL van ser algunes de les apostes de la nit més important de l'any per al món de la música

4 min
Shania Twain posa per als fotògrafs al photocall dels Grammy's 2023

BarcelonaLa 65a edició dels premis Grammy, que ha tingut lloc aquesta matinada a Los Angeles, ha convertit Beyoncé en la personalitat musical més premiada de la història d'aquest certamen i també en una de les més ben vestides de la nit. Com és habitual, la diva afroamericana va brillar amb llum pròpia en una catifa vermella en la qual no va ser l'única que ho va donar tot per acaparar els flaixos. A continuació, els vestits més provocadors de la nit, fets i pensats per no malgastar ni un segon d'atenció mediàtica en una catifa vermella tradicionalment molt competitiva pel que fa a extravagància.

Beyoncé Knowles, premiada als Grammy 2023.

Beyoncé

Beyoncé no va passar pel photocall de la catifa vermella perquè, segons ha transcendit, estava atrapada en un embús de trànsit. Tot i arribar una hora i quart més tard del compte, l'estrella va brillar més que mai gràcies al vestit bicolor de Gucci que duia, en el qual la part metal·litzada era la dominant. Sembla que refermés la seva aposta per la música disco, com ha fet amb el seu disc Renaissance, que la portarà enguany de concert a l'Estadi Olímpic de Barcelona. La cua amb farbalans en cascada potenciava la seva habitual silueta de sirena.

Harry Styles als Grammy del 2023.

Harry Styles

Si de fer-se un lloc a les pàgines de l'endemà anava la cosa, Harry Styles va triomfar. L'artista va apostar per una granota amb rombes de colors fets de vidrets que deixava veure el seu treballat físic. Una aposta circense signada per la firma emergent francesa Egonlab.

Lizzo als Grammy del 2023.

Lizzo

Dolce & Gabbana li van construir a la cantant Lizzo un look monumental que incloïa una voluminosa capa clavada de flors de tela. L'aposta era completament taronja i mesclava diversos tons. El contrast amb el seu to de pell i un magnífic maquillatge als ulls, la van situar com una de les vencedores de la nit.

Heidi Klum i Tom Kaulitz als Grammy 2023.

Heidi Klum

La model i presentadora alemanya Heidi Klum va acudir als Grammy de la mà del seu marit, el músic Tom Kaulitz. Per a la vetllada es va posar un vestit que ho tenia pràcticament tot: estampat, un escot vertiginós i uns serrells metàl·lics en color daurat que multiplicaven l'efecte visual de l'estampat. Una creació de The Blonds, una firma d'arrel llatina habitual de la New York Fashion Week.

Anitta als Grammy 2023.

Anitta

La cantant brasilera Anitta, que es va fer coneguda aquí per dedicar-li un perreo a Isabel Díaz Ayuso, va acaparar mirades amb un vestit XL que, a més a més, també tenia transparències. La seva captivadora cua, farcida de volants de tul, era obra d'Atelier Versace.

Doja Cat als Grammy del 2023

Doja Cat

L'acabat brillant del vestit de Doja Cat tampoc va passar desapercebut. Fet de vinil i amb una important cua, aquest disseny també d'Atelier Versace multiplicava el seu impacte gràcies a l'aposta de maquillatge fosc i joieria negra i brillant de l'artista.

Shania Twain als Grammy del 2023.

Shania Twain

La cantant Shania Twain es va dedicar amb força a no passar desapercebuda. Amb un vestit jaqueta de tela blanca setinada amb llunes negres XL clavades amb lluentons, era impossible que els mitjans no s'hi fixessin avui. També gràcies al seu barret de follet en versió gegant. Signava el conjunt Harris Reed.

Cardi B. als Grammy del 2023.

Cardi B.

Si es tractava de no passar desapercebut, Cardi B. no podia faltar a la llista. En aquesta ocasió, ho va fer de la mà d'una creació bastant més sofisticada del que ens té acostumats. De color blau klein, la rapera brillava gràcies a la creació de Gaurav Gupta, que enguany va debutar a la setmana de l'alta costura de París amb la seva moda escultural, que mescla elements tradicionals de la cultura hindú amb la seva particular visió futurista de la moda.

Kacey Musgraves als Grammy del 2023.

Kacey Musgraves

La cantant Kacey Musgraves va triomfar en el ring de la vistositat amb aquesta creació de Valentino, que mescla la ingravidesa de les plomes amb la terrenalitat de la licra. La seva opció era monocromàtica en to rosa xiclet, fins i tot els talons de Stuart Weitzman.

Taylor Swift als Grammy 2023.

Taylor Swift

Les esperances sobre les apostes de moda en relació amb Taylor Swift no solen ser gaire elevades. La seva habitual discreció la converteix en invisible. Això no obstant, l'equilibrat vestit de dues peces blau marí de Roberto Cavalli que duia li afegia atreviment deixant la panxa a la vista. Les espectaculars arracades de tres milions de dòlars de Lorraine Schwartz feien la resta.

stats