Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

Els pressuposts generals de l'Estat no deixen ningú indiferent

L'actualitat, en una selecció de piulades

Ignasi Serra Nicolau ‏(@Ignasiserra86): "Balears és la segona comunitat on puja la inversió dels #PGE2016 perquè hi invertien una misèria. Tot i això, som la tercera comunitat per la coa...".

Cristina Pardo ‏(@cristina_pardo): "Rajoy i els ministres s'apugen el sou un 1% en els pressuposts de 2016. Mira, els seus salaris pugen més que les pensions".

Carles Bona Casas (‏@carlesbc): "Pujada important d'I+D, deia Rajoy. Un 0,4%. I falta veure com reparteix entre militar/civil i crèdits/subvencions. S'ha de dir més".

Lídia Rubio ‏(@Lidrubio): "Els pressuposts donen més doblers a associacions antiavortament que a fills de pares divorviats  #PGE2016".

Xavier Pastor ‏(@Oceana_XPastor): "Si les autoritats del Regne Unit apliquen aquesta normativa als seus propis ciutadans, per què no es fa a Balears?".

Al (@AlbertMallorca): "Conferència de Mitjans de Comunicació a Sineu: IB3 necessita un 'reset'. Continua controlada per la trentena de persones fixes que Matas i Um hi posaren el 2004 @LlompartLm".

Victor Balaguer Pla (@BalaguerPla): "Ei! Professionals @IB3televisio, on sou? Hauríeu de començar a fer la feina professionalment. O esperau que us donin permís? Excuses!".

JosepCat (@JosepCatt): "Quin gust pagar els impostos a la Hisenda espanyola".

Antoni Miquel Lucas ‏(@tonimiquel1977): "Que una dictadura comunista demani transparència a un tractat comercial liberal diu moltes coses sobre el capitalisme".

Pep Prieto Nebot (‏@pepcalabona): "Molta modernitat i tal, però els polls en els infants, presents cada any #lonostro".

Etiquetes