Balears 03/12/2014

El traspàs de Marco Asensio al Madrid es manté enlaire

El consell d'administració del Mallorca no es posa d'acord per aprovar l'operació i el director esportiu, Miquel Àngel Nadal, demana disculpes al jugador

Ara Balears
1 min

PalmaEl consell d'administració del Mallorca no ha aprovat aquest dimecres el traspàs del mitjapunta Marco Asensio al Reial Madrid, tal com estava previst, segons ha confirmat el director esportiu del club mallorquinista, Miquel Àngel Nadal. Asensio, de 18 anys, el futbolista del planter mallorquinista amb més projecció dels darrers anys, hauria arribat a un acord amb el Reial Madrid després de negociacions entre el seu representant amb el club que presideix Florentino Pérez. L'equip madridista abonaria 3,7 milions d'euros per l'estrella del Mallorca, i permetria que seguís a les ordres del tècnic Valery Karpin fins al final de la temporada.

Les diferències en el si del consell d'administració no han permès aprovar de moment aquesta operació. Nadal ha explicat als periodistes que el consell d'administració "no ha entrat en el tema" del traspàs durant les quatre hores d'una reunió que encara continuava. "Hem quedat malament amb Marco i demanem disculpes. Segurament, hi ha hagut temes econòmics més importants que tractar, encara que tot està encaminat i no crec que el Madrid torni enrere en el seu interès pel nostre jugador", ha assenyalat el director esportiu.

stats